Leta i den här bloggen

tisdag 26 mars 2013

Galet och härligt!

Det har varit en helt galen dag. Efter frukost så gick vi upp till uteserveringen här på hotell Downtown och drack öl och kollade på alla Holifirande , glada människor på gatan. Sedan åt vi en otroligt god lunch i hotellets kök. Efter det gick vi vidare till hotellet jämte och där blev vi totalt nersmetade med färg och besprutade med vatten. Allt till ljudet av technomusik. Helt galet och skitkul! När vi efter ett par timmar kände osss klara med dansandet så fortsatte firandet på Downtowns takterass.
Där fick vi och våra nepalesiska vänner sällskap av bland annat Ping (med kameran). Hon skriver reseböcker om bland annat Nepal och hon tog en massa fina bilder av oss. Väldigt intressant människa. Det var även en grekisk musiker där som lever ungefär halva året i Nepal och spelar med musiker här. Båda dessa personer bor uppe på taket på hotellet.

Efter en hel dag med väldigt mycket öl (som ni ser på bildkvalitén:) var det dags för mat igen. Denna gång tog de med oss till en Newarisk restaurang och vi åt på typiskt newariskt vis; sittande på golvet med en massa maträtter i mitten som vi alla delade på. 
Den här bilden är ju inget vidare, men ni fattar grejen. Till den goda maten drack vi vitt öl. Väldigt speciellt och väldigt gott.
Mäta och belåtna började vi så småningom prata om musik och det blev en massa sång. Newari folksånger och Nepali också. Detta blandades upp med Beatleslåtar då den ena mannen som var med är tokig i dom och kan varenda text. Vi hade så kul så att folket i rummet jämte kom in och tackade för underhållningen. Innan vi skulle gå så gick jag in i det rummet och träffade ännu fler spännande människor. Bland annat en kvinna från New York som var här och jobbade som voluntär.
En helt fantastisk dag fylld av spännande möten och massa kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar