Leta i den här bloggen

söndag 15 juni 2014

Nytt stickspår

Nu var det dags för stickspår igen. Det ordnades för första gången i höstas och blev en succé. Abonnerade gamla spårvagnar som rullar runt i stan i ungefär 3 timmar med en massa stickare ombord. Det var precis lika kul den här gången. Massa skratt och inspiration. Och allt blir ännu bättre om man klär sig "rätt".
Tack vare min klänningen så träffade jag min stickkompis från förra gången, Gunilla. Hon kände igen den från bloggen som hon började följa efter det.

 Här sitter hon till höger i bild och stickar ett par vantar som var precis i min smak så dom tingade jag. Hon säljer nämligen sina fina alster. Kvinna jämte henne heter Lena och hon började prata om min klänning också och vi pratade mycket efter resandet och kommer hålla kontakten.
 Fina vagnar från olika epoker och med finfina skyltar i.


 Efter resan så mötte vi upp andra stickare i Bältespännarparken där VisaLisa hade ordnat ett knit in public event. Det är ju World wide knit in public week den här veckan. Förut har de hållt till i bland annat Världskulturmuseét och det har inte lockat mig , men det här var publikt och trevligt som tusan.

1 kommentar:

  1. Du är så fin i din klänning, och extra fin med hatten till. Fint väder och trevligt arrangemang med massa nya och gamla stickvänner - kan det bli bättre?

    SvaraRadera