Leta i den här bloggen

söndag 11 maj 2014

Hippa och huvudbonader

Så här såg du det ut när den blivande bruden kom till stan. Hon hade blivit lurad av vännerna i Målsryd och körd hit till Götet för att förenas med den delen av gänget som bor här.

Vi började i världens mysigaste butik; Prickig Katt, där Malin berättade om hattens historia för oss medans vi drack bubblor och åt ost.

Vi provade och var väldigt vackra.

Vi var väldigt glada också.

Och en del av oss är ju dessutom sjukt fotogeniska. Efter provandet så skapade vi alla var sin coiffe typ den Camilla har här. Väldigt kul och kreativt.

Den vackra blivande bruden.

Efter skapandet blev det mat och quiz och det hela slutade med stor champagneflaska på Dorsia. Fin kväll med finfina människor. Ser verkligen fram mot bröllopet nu då vi alla ska umgås ännu mer. 

 Lite trött efter gårdagen så tog jag och hunden en långpromenad i förmiddagsregnet. Gick på vägar och stigar jag aldrig gått innan och hittade bland annat denna lilla fina dammen.
Sesam tror ibland att han är en bergsget. Man ser ju inte här hur högt och brant berget är, men det var både brant och ganska högt. Blöt så att han gick att vrida ur blev han, men det var det värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar