Leta i den här bloggen

tisdag 29 juli 2014

Fotograf funnen

I går så blev jag inbjuden av "svärdottern" att komma och äta hembakta mazariner. Och vem kan motstå det? Där passade jag på att bli fotad ordentligt också i min nya top. 
Vi hoppade av ett par hållplatser innan deras och promenerade längs norra älvstranden och under en paus i skuggan så fotade jag Sesam. Det är inte alltid helt lätt att se hur underbara ögon han har, men nu lyckades jag fånga dessa bärnstensfärgade ögon ganska bra.


Fick ju fota utsikten också när vi satt så gott i skuggan. Det är ju ungefär det enda man orkar i värmen. Det ska ju handla om mina alster här, men jag tycker att det till och med är jobbigt att sticka i bomull för tillfället.

Vad jag orkade med var att ta mig till Mölndal på kvällen för god mat, bubbel och fint sällskap. Min lilla hund gick ut i köket och åt upp den rökta lax som vi inte hade ätit upp; den lilla busen. Nu får det nog bli bad i dag för han luktar som en hel fiskaffär. 

Sist men inte minst måste jag ju bara visa vår nyaste granne Max 8 veckor gammal.

 Han är ju sjukt söt!!!!! Och nu i morse hälsade han och Sesam på varandra för första gången.
Mys och gos blev det:)

2 kommentarer:

  1. Nu ser man verkligen hur snygg toppen är. Och så söt han är, Sesam. Han verkar komma överrens med alla hundar han träffar ?! Vacker utsikt också. Där skulle jag nog stannat ett bra tag och bara njutit.

    SvaraRadera
  2. Så är det verkligen.Han älskar alla han möter, människor och djur:) Vi får seom det håller i sig när han är könsmogen fullt ut. Vi stannade länge och kollade utsikten medans Sesam åt mellanmål.

    SvaraRadera