Leta i den här bloggen

tisdag 29 april 2014

Nya människor är kul


För nästan exakt 1 år sedan så skrev jag om ett spännande möte på busshållplatsen. Närmare bestämt den 7/5. Det var en kvinna som kom fram och sa att jag hade fina skor på mig. Hon hade själv samma modell på sig , men i en annan färg. Allt vi hade på oss den dagen var dessutom i samma färgskala. Vi pratade hela vägen till stan och blev sedan FBvänner. Vi har inte setts sedan dess trots att vi bor 3 minuters promenad ifrån varandra. Men idag så blev det av. Jag var där på en väldigt trevlig fika med henne och hennes man. När jag gick hem var jag förutom nöjd efter ett trevligt möte, bra mycket rikare på bokfronten.
Helena och Gösta som jag var hos jobbar som översättare och får flera exemplar av var bok de översätter. Nu hade de rensat och jag fick med denna skatt hem. Nu är sommaren räddad.

Men nu ska jag sticka de 2 sista varven på min Boltingsjal. Det är tur att den börjar bli klar då det är väldigt trångt på stickorna. Har inte räknat exakt men det är en bra bit över 600 maskor på stickan nu.

2 kommentarer:

  1. Så härligt med så många böcker som väntar! Jag är nyfiken på din sjal för jag har inte hört talas om Bolting-sjal förut så jag har ingen aning om hur en sådan kan se ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu kan du se den i mitt senaste inlägg:)

      Radera