Leta i den här bloggen

söndag 20 april 2014

Det här med storhelger

Det är jag så himla dålig på. Folk börjar fråga vad man ska göra till påsk långt nnan man fattat att den närmar sig. Som tur är så har vi fina vänner och familj som brukar se till att nåt blir uppstyrt kring den helgen och andra. Nu blev det knytis i Kvarnbyn i Mölndal och det var finfint.
 Vädret var ju så otroligt härligt så vi var ute till klockan 21. Först åt vi go mat.
Efter det så blev det tårta som jag bakat. Det är en av få helgtraditioner som jag håller hyfsat bra på. Att baka denna tårta som min fina vän Lena alltid gjorde medans hon fanns med oss. I år hittade jag inga marsipankycklingar att dekorera med utan köpte istället ett paket med kristyr i olika färger och lät My gå loss på den.

 Och så här fint blev det.
Och på tal om finheter; Axel i sin nya outfit som Ellinor köpte med sig från New York. Hon kom i princip direkt därifrån till vårt firande.

Och i rabatten var det stundtals så här fint.
 Men dagens finaste bilder står maken för. Jag har inte redigerat dessa alls. Fina, trötta Elsa vid brasan i kvällssolen.

 Så otroligt fina i mina ögon. Önskar att det var jag som hade varit så duktig.
Det var inte bara Elsa som var trött vid det här laget. Sesam tuppade av i Ellinors trygga famn.

Är inte så förtjust i eldar, men igår var jag riktigt traditionstrogen.
Jag tittade dock hellre lite till höger om brasan på en fullständigt sagolik solnedgång.1 kommentar:

  1. Det verkar som du haft en fin påskhelg! Kanske är påskfirandet över lag mer spontant och mindre kravfyllt än julfirandet? Klart är att det är som bäst tillsammans med nära och kära.

    SvaraRadera