Leta i den här bloggen

tisdag 7 augusti 2012

Tillbaks

Nu är det slutsemestrat från bloggen. Och det viktigaste som hänt den senaste tiden är att maken kom hem igår efter drygt 2 veckor i Kanada. Med sig i bagaget hade han en hel del gåvor. Bland annat hade svärmor köpt tyg till mig. Hon vet vad jag vill ha:)
 3,5 meter vardera av ett gröngult vackert lin, vitt tyg i tunn bomull med tryck i vitt som inte syns på den här bilden och ett ljuvligt småblommigt blått bomullstyg. 
 Opi nagellack som jag hade beställt på en medskickad färgkarta. De är mer än hälften så billiga där. Sedan hade han med sig något jag verkligen har ont om. Nämligen en sportbag full med garn.
 Jag har saknat en del av mina garner sen vi flyttade tillbaka hit från Kanada, men jag trodde inte jag glömt kvar dom där och ingen har heller berättat för oss att de var kvar där sedan nästan 2 år. Det blev ett kärt återseende och lite huvudbry över vart jag ska få plats med allt. Dagens ilandsproblem alltså.
 Jag har självklart pysslat också. Bland annat så har jag fixat med en ram som jag hittade slängd i källaren. Stor och tung och vacker i guld, men gipset stack fram på sina ställen efter att den hade fått lite smällar. Så jag målade den grön, fixade en tretexskiva coh klädde den med en loppisfyndad gardin som vi tidigare hade i köket.
 Resultatet blev en vacker anslagstavla till min lilla syhörna.
 Självklart så har jag loppisfyndat med. Senast så hittade jag de här sänglamporna som var som gjorda för vårt sovrum. I väntan på de rätta lamporna så har vi haft en gemensam klämspot på sängramen, men plötsligt i söndags på Slottskogsvallens bakluppeloppis så stod de bara där och väntade på mig. 40 riksdaler styck var ju dessutom ett alldeles perfekt pris.
Det här vackra skrinet hittade jag på samma ställe helgen innan.
Stickat och sytt har jag ju också gjort såklart, men bilder på det kommer en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar