Leta i den här bloggen

onsdag 19 november 2014

Presentstickning

Min fina vän Maria har fyllt jämnt för ett par veckor sedan. Det hon önskade av mig var ett par handledsvärmare. Jag rotade runt i gömmorna och hittade ett underbart mjukt garn som heter Bris och är gjort av ull och soja, Det är tillverkat av Gjestal och jag köpte mina nystan på loppis. Mönstret heter Great Weekend Mitts och finns på Ravelry.

Och så här blev dom. Mottagaren är nöjd och det känns skönt.

Själv är jag helt förälskad i knapparna som är av pärlemor och inköpta på KnappCarlssons. Så vackra och lena. 

I presenten ingick en mössa om så önskades och det ville hon ha. Den sitter på stickorna för tillfället så bild på den kommer vid annat tillfälle.. Passar ju himla bra med det här nu då månadens utmaning i Sew for a change handlar om att göra saker själv istället för att köpa.

2 kommentarer:

  1. Jättefina! Fint garn och knapparna matchar ju perfekt! Knapparna är helt underbara, ´såklart att du hittat dem på KnappCarlssons. Det är en av de affärer jag bara måste gå i när jag är i Göteborg, till och med maken är fascinerad av den. Synd att jag gav upp Sew for a change när stjärnutmaningen är äntligen är något som jag skulle kunna klara av ;). Du är duktig som håller på hela tiden ut!

    SvaraRadera
  2. Tack. Vet ej hur duktig jag är dock. Förra månaden var mest tur att det inte behövde köpas hem nåt i hygienväg. Och den här månadens utmaning bara går av sig själv eftersom det är så jag lever mitt liv. Alltså gör allt jag kan själv och helst av återvunnet material.

    SvaraRadera