Leta i den här bloggen

onsdag 3 juni 2015

Sist på bollen

Min Hitofude cardigan blev klar för ett par dagar sedan. Hälsan är inte på topp och sugen lite tappad och därför har det inte blivit någon bra fotografering av den.
 Men lite så här blev den. Har inte riktigt använt den än och vet följdaktigen inte vad jag tycker om den än. Var ju tvungen att starta nåt nytt och var väldigt sugen på något ur boken "Tudor roses". Men jag insåg att jag behövde köpa garn i så fall och jag vill verkligen använda garn ur mitt stora lager.
 Så jag tog med det här hem från ateljén. Efter lite funderande så blir det ett nytt försök med att sticka en "Fritt etter Fana".

Denna bolero som alla stickade för säkert mer än fyra-fem år sedan. Jag har börjat en gång, men de garner jag valde då kontrasterade för lite och jag repade upp. Det var creme och ljusgrått. Nu blir det mörkgrönt och mörkare grått som båda är handspunna, svenska lammullsgarner jag hittat på loppis.

Annars är det mest sånt här soffhäng som gäller i jakt på ny energi. Och sämre sällskap än de här finingarna kan man ju ha. Ludde till vänster och så Sesam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar