Leta i den här bloggen

söndag 8 februari 2015

Fin helg

Jag beslutade mig för att sticka i det gröna garnet först och har börjat på en sjal som heter Temptress och är designade av Bo knits och vars mönster jag gillar väldigt mycket. Och att det blev så var delvis för att jag var osäker på om det orange verkligen skulle räcka till boleron jag tänkt. Men nu har det problemet löst sig. Var nämligen med mitt fina juntagäng; KWF i Alingsås hela dagen igår och sprang då på en perfekt "kompis" till det garnet.


 Älskar den torra känslan i silke och det här blir jättebra att sticka en kant runt om boleron i.
 Skulle ju absolut inte ha mer garn, men så plötsligt kom en av tjejerna med detta karamelliga garnet. Inte alls de färger jag brukar välja. Kunde dock inte motstå. Antar att det berodde på att det känns somrigt ,solen sken och livet var så där extra underbart. 
 Och så är det när man hänger med extraordinärt trevliga garnnördar. Vi strosade , klämde på garn, lunchade och fikade. Mycket prat och skratt blev det och faktiskt en och annan maska stickad.
Lärde mig att det finns en kattpark i Alingsås också. Skyndade mig sedan hem för att äta middag i andra fina människors sällskap hemma hos oss.

I Västra Frölunda har vi också fin konst. Fotade delar av den i det vackra vårvädret idag medans vi väntade på vårt sällskap.


 Vi tillbringade sedan ett par timmar på lekplatsen och grillade korv. Mysdag helt enkelt.

1 kommentar:

  1. Du verkar haft en fin helg - och vilket vackert garn du "ramlade över"! Ja, även tussahsilket är ju fantastiskt vackert. Det ska bli spännande att se hur de "gifter sig" i din bolero.

    SvaraRadera