Leta i den här bloggen

måndag 11 februari 2013

Allt faller på plats

Det känns nästan för bra för att vara sant. Att jag överhuvudtaget ska få åka till både Indien och Nepal är i sig fantastiskt, men att människor jag aldrig träffat lägger ner tid och energi för att vi ska få det bra är ju helt makalöst. Hotell i Kathmandu hade ju mitt resesällskap Ewa kontakter på efter sin resa dit i november, men nu har även dessa fina Nepaleser hjälpt oss med hotellbokning i New Dehli och hämtning och lämning på flygplatsen.
Som grädde på moset är vi bjudna på bröllop i Kathmandu. Så makalöst kul att få vara med på ett hinduiskt bröllop. Vi är även inbjudna att besöka en skola som vi ska skänka skolmaterial till. Så roligt att få träffa barnen och höra om hur deras vardag ser ut.
Nu är det knappt 4 veckor kvar tills det bär av och tiden går fort. Det mesta är fixat. Det som återstår är att köpa med lite gåvor till de människor som fixar och donar åt oss, inköp av saker som det är brist på;skolmaterial, läsglasögon och reflexer tänker vi. Jag ska även ta en vaccination mot Hepatit för säkerhets skull.


1 kommentar:

  1. Vad glad man blir av att höra att det finns människor som hjälper andra, så även du och Ewa som kommer och hjälpa barnen med era gåvor! Hoppas ni får en fantastisk resa!
    Kram Satu

    SvaraRadera