Leta i den här bloggen

torsdag 18 december 2014

Det är mycket nu.....

Men jag ska försöka sammanfatta vad som har hänt och händer. Det känns mest som om jag jobbar för tillfället.
Jag har tappat räkning i Sew for a change, men jag vet att jag har mycket poäng kvar. Sent om sider så har jag nu gjort något själv som jag inte brukar göra. Det var en del av den sista utmaningen som var i november.
Det är en skiva som ska ligga uppe på 3 stycken skåp vi har köpt secondhand från ett kontor. Det är tråkiga skarvar emellan som jag inte vill ha. Så nu har jag sågat, hamrat, betsat och oljat. Helt ok resultat med tanke på att det här inte alls är min grej i vanliga fall. Jag har stickat en mössa som jag glömt att fota och som jag har gett bort i present. Tror inte att jag gjort åt några poäng den här senaste tiden. Har ju knappt haft tid till det och inget behov heller.
För att sammanfatta hela utmaningen; jag har fått kvitto på att jag faktiskt är duktig på att vara rädd om miljön och att jag konsumera väldigt lite. Känns skönt. Jag har lärt mig en massa nytt inom flera olika områden och det är kul.

Jag har stickat lite grann på mitt nya projekt ;dreambird. En kväll gjorde jag det på junta ihop med fina vänner.

Så här ser den ut i skrivandes stund. Kom på att jag skrev att det var återanvänt Kaunigarn i förra inlägget. Det är det ju inte utan det är ju ett garn från Noro. Det är kul stickning där alla varv är olika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar